Agenda

Scapino Ballet

Scapino Ballet & Wëreldbänd bij Theaters Tilburg

Wanneer: 29 mei 2019 van 20:15 tot 21:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €24,-
Bestel tickets

Scapino Ballet & Wëreldbänd bij Theaters Tilburg

Met All hands on deck slaat Scapino Ballet Rotterdam de handen ineen met muziektheatergroep Wëreldbänd. Dat belooft spektakel! De voorstelling staat op woensdag 29 mei op het programma bij Theaters Tilburg. Kaarten zijn nog verkrijgbaar vanaf €24,- per stuk. 

In een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, slapstick, muziek en theater weten de twee topgezelschappen het beste in elkaar naar boven te halen. Choreograaf Ed Wubbe stuurt in All hands on deck een bont gezelschap de zee op, met dansers die zingen en muzikale komieken die dansen. Het matrozenleven zorgt voor mooie ontmoetingen en vertier, maar eist ook z’n tol.

Production of the Year Award

Scapino won vorig jaar met het spektakelstuk TING! de Production of the Year Award. De Wëreldbänd won de prestigieuze Spirit of the Fringe Award op het grootste theaterfestival ter wereld in Edinburgh. Niet voor niets zijn de verwachtingen over deze samenwerking dan ook hooggespannen. Een prachtige voorstelling, over verlangen, geluk, afscheid, liefde, ontberingen en heimwee.

Locatie

Reageer op dit bericht