Agenda

Scary swim

Scary swim bij recreatiebad Stappegoor

Wanneer: 27 oktober 2017 van 18:00 tot 21:00 Waar: Zwembad Stappegoor Tilburg Entree: normaal €5,25 | Tjippas €2,65

Scary swim bij recreatiebad Stappegoor

Op vrijdagavond 27 oktober is het zover: Recreatiebad Stappegoor wordt omgetoverd tot een waar griezelbad. Durf jij het aan om naar deze Scary swim te komen?

Met spannende personages als Dracula en zombies en heerlijke horrordrankjes als Black Blood wordt het één groot spektakel. De Halloween-avond begint om 18.00 uur bij de receptie. Vervolgens kom je via een speciale horrortocht bij de kleedruimtes. De avond eindigt natuurlijk met een echt disco-zwemfeest in het recreatiebad. Dat wordt een spannende, onvergetelijke avond!

Praktische informatie

Vanaf dinsdag 3 oktober kun je jouw kaartje voor de Scary swim kopen bij de receptie van recreatiebad Stappegoor. Voor €5,25 kun je een kaartje kopen en met een Tjippas betaal je slechts €2,65. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen, maar op = op, dus wacht niet te lang! Bij inlevering van je kaartje krijg je op de avond zelf een gratis, griezelig welkomstdrankje.

Tijdens de Scary swim lopen verschillende personages rond en is het bad spannend aangekleed. Ze adviseren daarom een minimale leeftijd van 8 jaar, aangezien er schrikeffecten kunnen zijn. Er geldt geen maximumleeftijd. Een A-diploma is verplicht, of anders onder begeleiding van een volwassene.

In het kort

  • Datum: vrijdag 27 oktober 2017
  • Tijd: 18.00 – 21.00 uur
  • Locatie: recreatiebad Stappegoor
  • Entree: normaal €5,25 | met Tjippas €2,65

Locatie

Reageer op dit bericht