Agenda

Het School

Het School bij Club Smederij

Wanneer: 26 maart 2019 van 19:30 tot 23:00 Waar: Club Smederij Entree: €6,-
Bestel tickets

Het School bij Club Smederij

We zijn allemaal stomme pubers geweest. Daarom gaan we terug naar de middelbare school. Tijdens deze nieuwe avond, op dinsdag 26 maart, krijgen we les van middelbare schoolleraren uit Tilburg. Want nu we allemaal wat ouder en wijzer (en minder puber zijn) leren we misschien nog wat. 

Het School

Tijdens 3 lesuren ga je (opnieuw) aan de slag met bijvoorbeeld Nederlands, Scheikunde, Biologie of Wiskunde! Na de les zal een eindexamen uitwijzen of jullie je diploma (opnieuw) halen. Een mooie avond om te (her)ontdekken of er iets is blijven hangen uit je middelbare schooltijd.

Schoolregels:

  •  je mag pils drinken in de klas
  •  je mag niemand pesten
  •  iedereen luistert naar de leraar
  •  je mag eigen lunchtrommel met bammetjes meenemen
  •  als je straf krijgt moet je naar het klassenhoofd
  • deze keer wel opletten!

Maar even serieus: zie dit ook als een avond om de zwaar onderbetaalde en ondergewaardeerde middelbare school leraar in het zonnetje te zetten. Een positie die wat ons betreft een van de belangrijkste is ter wereld. Hulde aan de leraar!
Misschien is dit dus ook een avond om collectief sorry te zeggen tegen alle leraren die we het leven zuur hebben gemaakt

Studentenpas

Als je deze speciale avond wilt bijwonen, heb je natuurlijk wel een studentenpas nodig. Die kun je via de schoolsite eentje aanschaffen voor €6,- hier zit een pen en schoolschrift bij inbegrepen. Er is maar beperkte plek in het klaslokaal dus wees er snel bij!

Leraren gezocht!

Om tussenuren te voorkomen is Club Smederij nog wel op zoek naar leraren die les willen geven. Ben jij of ken jij die favoriete leraar van de middelbare school? Stuur dan een mailtje naar niek@clubsmederij.nl en wie weet bent u een van de  docenten tijdens Het School.

 

Locatie

Reageer op dit bericht