Agenda

Elite model look casting

Schrijf je in voor de Elite Model Look casting

Wanneer: 29 september 2018 van 13:00 tot 17:00 Waar: Pieter Vreedeplein Entree: Gratis

Schrijf je in voor de Elite Model Look casting

Op zaterdag 29 september vindt de Elite Model Look casting voor het eerst plaats in Tilburg. Droom jij van een modellencarrière? Schrijf je dan snel in voor de laatste casting van het jaar en wie weet krijg je het felbegeerde modellencontract!

Elite Model Look casting

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws; je kunt je nu opgeven voor de Elite Model Look castingdag in Tilburg! Tijdens de casting lopen alle kandidaten in verschillende rondes over de catwalk. De jury beoordeelt welke kandidaten door mogen naar landelijke finale in Amsterdam. De winnaar of winnares krijgt een internationaal modellencontract.

Word jij de nieuwe Doutzen Kroes?

Elite Model Look is een van de grootste modellenbureaus ter wereld. Voor jongeren met een modellendroom is dit dé kans om ontdekt te worden. Doe mee en stap in de voetsporen van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Lara Stone, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de grootste, internationale modellenzoektocht ter wereld: Elite Model Look.

Schrijf je in voor Elite Model Look

Zie je een carrière als fotomodel wel zitten? Schrijf je dan hier in voor de castingdagen. Meer informatie rondom deelname kun je vinden op de website.

Locatie

Reageer op dit bericht