Agenda

Schrobbelèr

Schrobbelèr LIVE! bij distilleerderij Schrobbelèr

Wanneer: 22 maart 2018 van 20:00 tot 23:00 Waar: Schrobbelèr Entree: €19,50
Bestel tickets

Schrobbelèr LIVE! bij distilleerderij Schrobbelèr

Schrobbelèr organiseert dit jaar opnieuw een aantal Schrobbelèr LIVE! avonden. Onder andere op 22 maart en 12 april. Op deze gezellige avonden worden bezoekers muzikaal verwend door zangeressen Nikki en Sophie en hun troubadour Johan. Van pop naar jazz tot gezellige meezingers, alles is mogelijk! Als bezoeker bepaal je zelf wat er ten gehore wordt gebracht.

Schrobbelèr LIVE!

Normaal gesproken gaat dit muzikale team heel het land door met het kleinste én gezelligste café van Nederland, Café De Kleine Vriendelijkheid, om iedereen de sfeer van Schrobbelèr te laten proeven. Maar nu blijven zij regelmatig ‘thuis’ in de distilleerderij in Tilburg om muziek te maken tijdens Schrobbelèr LIVE! En iedereen kan daar bij zijn!

De locatie is de distilleerderij van Schrobbelèr aan de Polluxstraat 29 in Tilburg en duurt van 20.00 tot 23.00 uur. Bezoekers worden getrakteerd op een gezellige, muzikale avond. Daarnaast geeft Schrobbelèr ook een kijkje in de keuken tijdens de rondleiding die wordt gegeven.

Schrobbelèr live!

Meer informatie

Er is een maximaal aantal deelnemers, daarom dien je vooraf tickets te bestellen. Tickets kosten €19,50 per persoon en hier zijn live muziek, twee Schrobbelèr, hapjes en een presentje bij inbegrepen. Overige drankjes kunnen gekocht worden aan de bar. Tickets bestel je via de webshop, https://shop.schrobbeler.nl/product-categorie/rondleiding/. Meer informatie is verkrijgbaar via rondleiding@schrobbeler.nl of 013 515 6160 (tijdens kantooruren).

Locatie

Reageer op dit bericht