Agenda

Schrobbelèr Live met 44é verjaardag

Schrobbelèr LIVE met haar 44e verjaardag

Wanneer: 18 december 2017 van 19:45 tot 23:00 Waar: Schrobbelèr Entree: €29,50
Bestel tickets

Schrobbelèr LIVE met haar 44e verjaardag

Schrobbbelèr bestaat 4×11 jaar! Normaal gesproken geen getal om groots uit te pakken, maar voor Schrobbelèr ligt dat net even wat anders. Gezien haar historie met carnaval en het daaraan verbonden gekkengetal elf. Dat laten zij natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan! Kom allen naar Schrobbelèr LIVE met deze kersteditie.

Schrobbelèr LIVE

Schrobbelèr gaat heel het land door met het kleinste én gezelligste café van Nederland, Café De Kleine Vriendelijkheid. Zangeressen Nikki, Sophie en hun troubadour Johan bezoeken veel evenementen om iedereen de Schrobbelèr sfeer te laten proeven. Maar nu blijven zij ‘thuis’ in de distilleerderij in Tilburg en verzorgen Schrobbelèr LIVE! En jullie kunnen daar bij zijn!

Tijdens deze avond krijg je een kijkje in de keuken van Schrobbelèr! Een korte rondleiding door de productie om vervolgens te genieten van een feestelijk programma door het eigen Schrobbelèr team.

Nodig je vrienden snel uit voor Schrobbelèr LIVE, dat helemaal is gericht op warmte, vriendschap en natuurlijk het bezorgen van een hele grote glimlach!

Programma:

  • 19:45 -20:00 uur: inloop
  • 20:15 uur: start programma
  • 23:00 uur: einde programma

Deze avond organiseren ze maar liefst veertien keer. De verkoop van de tickets start elke keer een maand van tevoren:

  • 18 december (kersteditie)

Prijs: €29,50 p.p. (inclusief rondleiding, twee Schrobbelèr borrels, presentje, live optreden, drankjes (bier/fris/wijn) en hapjes). Tickets zijn hier te bestellen.

Locatie

Reageer op dit bericht