Agenda

Scootmobier Vierdaagse

Scootmobiel Vierdaagse Tilburg 2020

Wanneer: 16 juni 2020 om 19:00 uur tot 20 juni 2020 om 22:00 uur Waar: geen locatie Entree: Gratis

Scootmobiel Vierdaagse Tilburg 2020

Avondvierdaagse door mooie buiten gebieden van Tilburg en omgeving voor minder validen zoals o.a scootmobiels en elektrische driewielfietsen. Organisatoren Danny van Oven en Heidi van Oven – Smits vonden het vervelend dat ze niet welkom waren bij de ‘gewone’ vierdaagse en besloten daarom hun eigen vierdaagse te organiseren. Daarnaast wilden ze graag ‘een brug slaan tussen mobiele en niet mobiele mensen’ in Tilburg.

Met een aantal mensen kwam Scootmobiel Club Tilburg op het idee om samen een vriendengroep te vormen die in eerste instantie een scootmobiel vierdaagse wilden organiseren. Hiermee willen zij een brug slaan tussen mobiele en niet mobiele mensen en daarnaast voor mensen met een elektrisch hulpmiddel een vierdaagse te organiseren. Het afhankelijk zijn van een elektrisch hulpmiddel beperkt, vaak de gebruiker spontaan op pad te gaan. Deze beperking zorgt er dan voor dat er minder naar buiten wordt gegaan. Hier willen ze graag verandering in brengen!

Ze  organiseren jaarlijks in de 3e week van juni een vierdaagse voor mensen met een elektrisch hulpmiddel. Te denken aan mensen met een scootmobiel. Mensen met bijvoorbeeld een driewiel fiets of een elektrische driewiel fiets zijn uiteraard ook van harte welkom. De scootmobiel vierdaagse is tevens een ontmoeting met anderen, ervaringen uitwisselen, vriendschappen sluiten, je sociale leven een boost te geven maar bovenal; veel plezier hebben!

Klik hier voor informatie over de eerdere Scootmobiel Vierdaagse.

Reageer op dit bericht