Agenda

Secret Lovers

Secret Lovers met o.a. DJ Signum in De Heuvel Gallery

Wanneer: 9 november 2019 van 21:00 tot 04:00 Waar: De Heuvel Gallery Entree: € 22,50
Bestel tickets

Secret Lovers met o.a. DJ Signum in De Heuvel Gallery

Dancefeest op 9 november 2019 in de Heuvel Gallery in Tilburg met o.a. DJ SIGNUM. Deze TOP DJ draait zelden in Nederland – hardtrance en progressive dance music.

Op 9 november 2019 is de vierde editie van Secret Lovers. Na drie zeer geslaagde edities gaan we opnieuw knallen in de prachtige ambiance van de Heuvel Gallery in Tilburg met Secret Lovers 4.0! Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, hebben we weer een HELE dikke line up met vier echte top dj’s met soul in hun beats. Zij zorgen samen met jullie voor die geweldige vibe van Secret Lovers waarover iedereen het heeft. Kom op 9 november ook naar Tilburg en word.. een Secret Lover. Klik hier voor de volledige line-up.

Locatie: De Heuvel Gallery

De Heuvel Gallery heeft onder andere twee grote zalen, twee cafés geschikt voor een intiem feestje of borrel vanaf 30 tot 100 personen, een sfeervol rookcafé, een private dinning room, een vergaderruimte en een afgesloten tuin. Iedere ruimte heeft zijn eigen sfeer, gevoel, mogelijkheden en capaciteit. Natuurlijk is het mogelijk om meerdere ruimtes te combineren. Een gezellige borrel kan bijvoorbeeld in Café de Nachtwacht. Klik hier voor meer informatie over De Heuvel Gallery.

Hanadige informatie:

  • Waar: De Heuvel Gallery
  • Locatie: Heuvelring 37
  • Datum: zaterdag, 9 november 2019
  • Tickets: €22,50

Locatie

Reageer op dit bericht