Agenda

Sehnsucht van Krakers x Telg bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 6 november 2021 van 14:00 tot 17:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Variërend
Bestel tickets

Sehnsucht van Krakers x Telg bij De Nieuwe Vorst

Op zaterdag 6 november om 14:00 uur de voorstelling Sehnsucht van Krakers x Telg bij De Nieuwe Vorst in Tilburg. Het wordt een muzikale oase waar je je diepste verlangens mag loslaten. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees hier dan snel alle info.

Ondergedompeld

De Nieuwe Vorst wordt voor een dag ondergedompeld in de wereld van Sehnsucht. In verschillende zalen staat een propvol programma klaar met verrassende performances, elektronische traktaties en muzikale uitspattingen. Een smeltkroes van gelijke delen festival, dansfeest en een dag om nooit meer te vergeten? Gezamenlijk vieren we de herinnering aan een fabelachtige wereld die nooit is weggeweest.

Oase

Collectief TELG tovert De Nieuwe Vorst om tot een muzikale oase waar je jouw diepste verlangens mag loslaten. Verschillende grote- en kleine ruimtes van het majestueuze theater vullen zich met liveoptredens, bijzondere klankconcerten, elektronische geluiden en muziek van, verschillende, lokale schijven schuivers. Dwaal mee in een wereld vol inheemse klanken, onverwachte geluiden en visuele traktaties. Vier het verlangen en dans, dein mee op het ritme en dompel je onder in de wereld die Sehnsucht heet.

Interesse

Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Bestel dan snel je kaarten via de website. De early birds kosten €17,50 en een normaal kaartje kost €22,50.

Locatie