Agenda

seminar

Seminar: ‘Wat is geluk?’ in Bibliotheek Wagnerplein

Wanneer: 19 maart 2019 van 15:00 tot 18:00 Waar: Bibliotheek Wagnerplein Entree: Gratis

Seminar: ‘Wat is geluk?’ in Bibliotheek Wagnerplein

Tijdens de Dutch Hapiness Week vindt er op 19 maart in de Bibliotheek Wagnerplein in Tilburg Noord een seminar plaats. ‘WAT IS GELUK’ wordt gegeven door Ulrich Wanga, teamcoördinator bij jeugdreïntegratie-netwerk ‘Verdien je Ticket’ en activiteitenbegeleider bij dagbesteding Stichting het Anker.

Ulrich Wanga

Ulrich Wanga ging op zoek naar wat gelukkig zijn inhoudt. Hij gebruikt onder andere zijn eigen leerprocessen en kennis om anderen te helpen hun visie over geluk helder te krijgen en te kijken wat zij hierin kunnen aanpassen om meer geluk te ervaren.

Doel

Het doel van de seminar is zorgen dat deelnemers anders gaan denken, een verschuiving in perceptie te bieden. Dat mensen naar huis gaan met nieuwe mogelijkheden. Zo kijken ze anders naar zichzelf en hun leven. Het is zowel persoonlijk als informatief en interactief.

Tijdens het seminar komen ook persoonlijke verhalen naar voren, de kracht van zelfhulpboeken, theorie, kleine oefeningen en tips die deelnemers zelf kunnen uitvoeren.

Aanmelden

Wil je hier bij zijn? Meld je dan snel aan via aanmelden@verdienjeticket.nl, er is een maximale capaciteit van 100 mensen. OP=OP!

Locatie

Reageer op dit bericht