Agenda

Serie workshops voor senioren

Serie workshops voor senioren

Wanneer: 27 november 2019 van 14:00 tot 16:00 Waar: Kruisvaardersstraat 32 Entree: Gratis

Serie workshops voor senioren

Senioren willen steeds vaker zelfstandig blijven wonen en de regie in eigen hand houden. Om deze senioren te ondersteunen en te adviseren organiseren de Bibliotheek LocHal, ContourdeTwern, het Rode Kruis, Wijkraad Koningshaven en KBO ’t Heike gezamenlijk een aantal interactieve workshops en bijeenkomsten waarin zelfredzaamheid centraal staat. Deelname is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Het gaat om de volgende workshops:

Workshop ‘Voor hetzelfde Geld’

Op woensdag 27 november van 14.00-16.00 uur vindt bij de Bibliotheek LocHal aan de Burgemeester Brokxlaan 1000 de workshop ‘Voor hetzelfde Geld’ plaats. Wil je meer inzicht in jouw inkomsten en uitgaven, wil je een huishoudboekje gaan bijhouden of wil je tips en trucs om meer geld over te houden? Volg dan deze workshop die je helpt bij het op orde brengen en houden van je administratie.

Workshop ‘Schulden en Rechtwijzer’

Op woensdag 11 december van 14.00-16.00 uur vindt bij de Bibliotheek LocHal aan de Burgemeester Brokxlaan 1000 de workshop ‘Schulden en Rechtwijzer’ plaats. Schulden. Velen hebben er mee te maken. Hoe kun je bij schulden worden geholpen? Kun je misschien zelf al een eerste begin maken om schuldhulp te starten? Wellicht biedt Rechtwijzer.nl wel een mogelijkheid. In deze bijeenkomst wordt de site van Rechtwijzer.nl bekeken om te zien welke mogelijkheden er zijn om schulden het hoofd te bieden.

Aanmelden vooraf is niet nodig. Een kopje koffie/thee staat bij aanvang van de workshop klaar. Voor vragen en/of informatie kunt u terecht bij de Bibliotheek LocHal/Desiree van Beurden via desireevanbeurden@bibliotheekmb.nl of telefonisch via 013-4648500.

Locatie

Reageer op dit bericht