Agenda

split into one

Dansvoorstelling Side A: Split into one in Schouwburg Tilburg

Wanneer: 10 oktober 2017 van 20:15 tot 22:00 Waar: Schouwburg Tilburg Entree: vanaf €20,-
Bestel tickets

Dansvoorstelling Side A: Split into one in Schouwburg Tilburg

Het programma Side A: Split into One bestaat uit drie wereldpremières waarin de kracht en poëzie van pure beweging samenkomen. Het publiek wordt getrakteerd op choreografische stemmen die illustreren dat oprechte schoonheid in dans talrijke verhalen kan vertellen.

Fotobijschrift: Medhi Walerski
Fotograaf: Joris-Jan Bos

Edward Clug

Edward Clug creëert zijn eerste werk voor NDT 1, wat zijn vooraanstaande plek in de Nederlandse moderne danswereld verder zal bevestigen. Hij debuteerde bij Nederlands Dans Theater met mutual comfort (2015) voor NDT 2. Voor zijn creatie Handman (2016) kreeg Clug een nominatie voor de prestigieuze Benois de la Danse.

Medhi Walerski

Medhi Walerski’s laatste werk voor NDT 1, GARDEN (2016), werd positief ontvangen. Zo schreef het Leidsch Dagblad: “Er schuilt een tedere grootsheid in Walerski’s gebaren die bescheiden aan de oppervlakte komen en daar een lichte schittering brengen.”

Sol León en Paul Lightfoot

Sol León en Paul Lightfoot, huischoreografen van NDT, voltooien de avond met een nieuwe creatie. In hun balletten is het onderzoek naar menselijke relaties een onuitputtelijke bron van inspiratie.

In het kort

  • Locatie: Schouwburg Tilburg
  • Prijs: vanaf 20,50 euro
  • Datum: dinsdag 10 oktober
  • Tijd: aanvang 20:15 uur

Locatie

Reageer op dit bericht