Agenda

Floris van Bommel

Moederdagspecial: Signeersessie van Jessica Köhler-Bracke

Wanneer: 10 mei 2014 van 14:00 tot 16:00 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Moederdagspecial: Signeersessie van Jessica Köhler-Bracke

Jessica Köhler-Bracke signeert debuutbundel tijdens Moederdagspecial Gianotten Mutsaers

Op zaterdag 10 mei zal Jessica Köhler-Bracke, auteur uit Tilburg(-Noord), haar debuutbundel ‘Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van! signeren bij de onlangs heropende boekwinkel Gianotten Mutsaers in Tilburg. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden tijdens de Moederdagspecial ‘Een moeder voor moeders’ in gesprek gaan met de auteur over haar boek, en de kwesties waar je als ouder voor komt te staan in de moderne opvoeding. Het boek is geïllustreerd door kunstenaar Bas Wiegmink uit Goirle en verschijnt op 5 mei bij uitgeverij aquaZZ. Via het Centraal Boekhuis is het voor alle boekhandels in Nederland beschikbaar.

De auteur spreekt in het boek en tijdens de special niet in de hoedanigheid van pedagoog, hoewel ze wel enkele opleidingen in deze richting gevolgd heeft, maar als ervaringsdeskundige. Het boekje ‘Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van!’ bestaat uit een veertigtal humoristische columns over de opvoeding van haar eigen kinderen, maar het is zo geschreven, dat iedere ouder zich erin zal herkennen.

‘Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van!’ wordt voor het eerst aan het publiek gepresenteerd bij Gianotten Mutsaers. Sinds enkele weken is de boekwinkel aan de Emmapassage in Tilburg heropend. Gianotten Mutsaers juicht de binding met lokale auteurs van harte toe. De moederdagspecial ‘Een moeder voor moeders’ sluit hierbij aan.

Jessica Köhler is momenteel werkzaam op 2College Durendael College in Oisterwijk en op het Theresialyceum in Tilburg. In haar vrije tijd schrijft ze columns over zaken die haar bezig houden. ‘Opvoeden, daar krijg je een punthoofd van!’ is haar eerste boek.

jessica-kohler-bracke

Locatie

Reageer op dit bericht