Agenda

sjeanse im schnee

Sjeanse im Schnee bij Club Smederij

Wanneer: 25 januari 2019 van 23:00 tot 04:00 Waar: Club Smederij Entree: €5,-
Bestel tickets

Sjeanse im Schnee bij Club Smederij

Na al die lange kantooruren is Vieze Jantje eindelijk toe aan vakantie en heeft hij besloten om deze vakantie eens lekker naar de sneeuw te gaan! Eerst even een mooi skipak inslaan bij Petra Used & Vintage Clothing om vervolgens met zijn turquoise bolide richting de winterse bergen van Oostenrijk te rijden.

Sjeanse im Schnee

Na een lange dag op de piste, komt hij ’s avonds (vol blauwe plekken) bij de plaatselijke après skibar Club Smederij aan en zet hij zijn zinnen weer op één ding: precies, vrouwen. Na het betalen van de €5,- entree aan de deur, ontmoet hij daar Slick Rick en Geilla Heilla: dé twee hotshots en ladykillers van de piste. En (zoals de collega’s op kantoor) maken zij, samen met de lekkerste skileraressen aan hun zijde, Vieze Jantje helemaal belachelijk.

Maar, wacht! Plots ziet een van de sexy skileraressen dat dít Vieze Jantje is en vertelt ze aan de rest dat het hier om een welisware Disco-fenomeen gaat. Gelukkig heeft Vieze Jantje voor dit soort situaties altijd zijn arsenaal met de lekkerste Disco- & House tunes bij en rest hem uiteindelijk nog maar één vraag om te stellen: seit irh bereit zu sjeansen?!

Line up

  • Vieze Jantje a.k.a. Johannes IV
  • Slick Rick a.k.a. Ricky le Blanc
  • Geilla Heilla a.k.a. HELLA

Praktische informatie

  • Locatie: Club Smederij
  • Datum en tijd: vrijdag 25 januari van 23.00 tot 04.00 uur
  • Entree: €5,-

Locatie

Reageer op dit bericht