Agenda

Foodtruckfestival Smaak Karavaan

Foodtruckfestival Smaak Karavaan bij de Spoorzone

Wanneer: 13 september 2019 om 16:00 uur tot 15 september 2019 om 23:00 uur Waar: Smaak Karavaan Entree: Gratis

Foodtruckfestival Smaak Karavaan bij de Spoorzone

Smaak Karavaan keert voor de zesde keer terug in de Tilburgse Spoorzone. Op 13, 14 en 15 september 2019 kun je genieten van verschillende mobiele keukens die garant staan voor een groot eet avontuur. Van bakbrommers tot stormende campers en van gezonde vreetschuren op wielen tot rollende BBQ’s. Samen vormen zij het grootste openluchtrestaurant van Tilburg. 

Foodtruckfestival Smaak Karavaan is ook dit jaar weer aanwezig met een ijzersterke foodline-up en na het succes van afgelopen jaar zijn ook de Tilburgse brouwerijen Stadsbrouwerij013 en LocBrewery weer van de partij. Laat je verder verrassen door de 25 foodtrucks die allemaal hun eigen draai geven aan het fenomeen streetfood. Bij de Smaak Karavaan staan nog steeds geen grote merken maar juist de kleine, authentieke liefhebber die met passie lekker eten maakt.

Foodtrucks

Tijdens het foodtruckfestival kun je genieten van heerlijke gerechten bij verschillende foodtrucks. Van kreeft tot varken aan het spit, van exotische gehaktbal tot sweet cupcake; het is er. Dit in combinatie met entertainment zorgt ervoor dat je dit evenement niet mag missen.

Entertainment

Smaak Karavaan is, buiten de verschillende lekkernijen, een fantastisch festival betreft entertainment. Zo kun je genieten van live-muziek en theater. Denk bijvoorbeeld aan jongleurs, obers op wielen, toneel, dans en veel meer.

Foto’s

Benieuwd naar de foto’s dit evenement? Check de fotoreportages van eerdere edities op onze website. 

smaak karavaan 2019

Meer informatie over Smaak Karavaan 2019

Smaak Karavaan is gratis toegankelijk. Check hieronder de openingstijden:

  • Vrijdag 13 september: 16:00 – 01:00 uur
  • Zaterdag 14 september: 14:00 – 01:00 uur
  • Zondag 15 september: 13:00 – 23:00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht