Agenda

smaak karavaan Spoorzone Tilburg

Smaak Karavaan in de Spoorzone

Wanneer: 15 september 2017 tot 17 september 2017 Waar: Spoorzone Entree: Gratis

Smaak Karavaan in de Spoorzone

Op 15 tot en met 17 september wordt een groot deel van de spoorzone weer omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Veel foodtrucks en veel bezoekers komen op dit smakelijke evenement af. Drie dagen lang lekker eten, drinken en muziek. Beleef het allemaal op de Smaak Karavaan.

Smaak Karavaan

In het begin van het najaar slaan een bonte verzameling van mobiele keukens hun kamp op in de Spoorzone, en staan dan garant voor een groot ludiek eetavontuur.

Bakbrommers, stomende campers, gezonde vreetschuren op wielen, rollende BBQ’s, keukenprinsen en prinsessen on wheels, samen vormen zij dan het grootste openluchtrestaurant van Tilburg. Bekijk hier de website van de Smaak Karavaan.

Van kreeft tot varken aan het spit, van groot exotische gehaktbal tot sweet cupcake, lekker eten dus. Culinaire hoogstandjes vergezeld door een grote dosis vermaak, jongleurs, obers op wielen, muzikanten, toneel en dans, kortom een echt feestje. Iedereen is welkom, van bourgondiërs tot levensgenieter.

Sfeerimpressie

De smaakkaravaan is voor het vierde jaar in de Spoorzone in Tilburg te vinden. Loopt het water je al in de mond? Bekijk de fotoreportages op onze website van afgelopen jaar. Foto’s gemaakt door Jeroen Vos

Locatie

Reageer op dit bericht