Agenda

Smaak Karavaan in de Spoorzone

Smaak Karavaan in de Spoorzone (AFGELAST!)

Wanneer: 26 juni 2020 tot 28 juni 2020 Waar: Smaak Karavaan Entree: Gratis

Smaak Karavaan in de Spoorzone (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement

Smaak Karavaan keert dit jaar alweer voor de zevende keer terug in de Spoorzone. Ditmaal vindt het plaats in juni en wel van 26 tot en met 28 juni. Zo kun je weer een weekend genieten van verschillende mobiele keukens die voor een groot eet avontuur zorgen. Al deze foodtrucks samen zorgen voor het grootste openluchtrestaurant van Tilburg.

Foodtruckfestival Smaak Karavaan is ook dit jaar weer aanwezig met een groot aantal lekkere foodtrucks in de Spoorzone. Welke foodtrucks er aanwezig zijn in het weekend van 26 juni is echter nog niet bekend. De line-up wordt bekendgemaakt via het Facebook-event, de website van Smaak Karavaan en ook wij zullen dit bekendmaken.

Foodtrucks

Tijdens Smaak Karavaan kun je weer genieten van heerlijke gerechten uit de foodtrucks. Wat er geserveerd gaat worden is nog niet bekend, maar dat het je het dik moet onderstrepen in je agenda is duidelijk!

Entertainment

Smaak Karavaan is, buiten de verschillende lekkernijen, een fantastisch festival betreft entertainment. Zo kun je genieten van live-muziek en theater. Denk bijvoorbeeld aan jongleurs, obers op wielen, toneel, dans en veel meer.

smaak karavaan 2019

Endless Summer

Deze editie is een speciale Endless Summer editie. Dit jaar draait het dus om het eindeloze zomer gevoel. Iedereen is welkom, van bourgondiër tot levensgenieter. Smaak Karavaan is gratis te bezoeken.

Extra informatie over Smaak Karavaan 2020

  • Vrijdag 26 juni: 16.00 – 01.00 uur
  • Zaterdag 27 juni: 14.00 – 01.00 uur
  • Zondag 28 juni: 13.00 – 23.00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht