Agenda

shirt uit fahd

Sneak preview: Shirt uit Fahd in Theaters Tilburg

Wanneer: 11 februari 2019 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €20,-
Bestel tickets

Sneak preview: Shirt uit Fahd in Theaters Tilburg

Op 11 februari om 20:30 uur vindt er een allereerste sneak preview van Shirt uit Fahd! plaats in Theaters Tilburg. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de mail. Let op het is niet mogelijk om bij Theaters Tilburg tickets te reserveren voor deze datum. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

15 maart is de voorstelling opnieuw te zien in Theaters Tilburg, kaarten hiervoor zijn te reserveren via de ticketservice van Theaters Tilburg.

Shirt uit Fahd

Je bent herboren, nu kan het feesten beginnen. Niet dus!’ Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curacao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. In Shirt uit Fahd treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich nooit beter en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in Shirt uit Fahd te verstikken.

Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In Shirt uit Fahd zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar ‘Schijn’ een coming of age was, is Shirt uit Fahd een facing the facts.

In het kort

Locatie

Reageer op dit bericht