Agenda

Snuffel-Spektakel bij het Konings Willem II Stadion

Snuffel-Spektakel bij het Konings Willem II Stadion

Wanneer: 17 april 2017 van 10:00 tot 17:00 Waar: Koning Willem II stadion Entree: €2,50

Snuffel-Spektakel bij het Konings Willem II Stadion

Op 2e Paasdag kan je heerlijk rondsnuffelen tijdens het Snuffel-Spektakel bij het Koning Willem II Stadion. Deze gigantische markt is van 10:00 tot 17:00 uur.

Snuffel-Spektakel

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben al last van de zomer kriebels en zij hebben  thuis een grote schoonmaak gehouden. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt. Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen DUMP-PRIJZEN! Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt! De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion. Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen.

Markt

Mocht je binnenkort zelfstandig gaan wonen, dan kunt u hier voor ‘n paar centen behoorlijk wat inkopen doen,om een goede start te maken met uw uitzet. Er zal een stand aanwezig zijn met gebruikte stofzuigers, gasfornuizen en keukenmachines. Tevens zal er voldoende aanbod zijn van kleinmeubelen en servieswerk. Ook voor de verzamelaar valt er genoeg te zien : telefoonkaarten, postzegels, singels, munten, cd’s, etc. Ben je meer geïnteresseerd in decoratieve spulletjes, dan zal je ook zeker niet teleurgesteld worden : Ikonen, schoolprenten, spiegels, klokken, schilderijen, antieke poppen, kandelaars en tal van  andere nostalgische goederen kan je tegen komen op deze markt.

Meer informatie

Tussen het neuzen door kan je lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur en de entree bedraagt €2,50 per persoon. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Kortom er valt genoeg te beleven : Je zal er ogen en tijd te kort komen! Je bent van harte welkom! Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor nadere informatie : 0161-456291

Locatie

Reageer op dit bericht