Agenda

Vlo-markt

Snuffelen op de Vlo-markt bij het Willem II Stadion

Wanneer: 12 augustus 2018 van 10:00 tot 17:00 Waar: Koning Willem II stadion Entree: €2,50

Snuffelen op de Vlo-markt bij het Willem II Stadion

Het Tilburgs snuffel spektakel de Vlo-markt is te vinden bij het Willem II Stadion op zondag 12 augustus. Wil je lekker snuffelen, op zoek naar die pareltjes, die anderen ‘rommel’ vinden? Dan is dit je kans!

Vlo-markt

Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. Deze particuliere standhouders hebben thuis een grote schoonmaak gehouden. Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt. Deze mensen willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus ze zullen alles aanbieden tegen dumpprijzen. Profiteer hier dus van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt.

De markt zal plaatsvinden in de buitenring van het Willem II Stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion. Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen.

Decoratie en terrasje pakken

Ben je meer geïnteresseerd in decoratieve spulletjes, dan zul je ook zeker niet teleurgesteld worden: ikonen, schoolprenten, spiegels, klokken, schilderijen, antieke poppen, kandelaars en tal van andere nostalgische goederen kun je tegenkomen op deze markt.

Tussen het neuzen door kun je natuurlijk ook lekker even uitblazen en genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein. De openingstijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.

Locatie

Reageer op dit bericht