Agenda

rommelmarkt

Snuffelspektakel bij het Koning Willem II Stadion

Wanneer: 14 juli 2019 van 10:00 tot 17:00 Waar: Koning Willem II stadion Entree: €2,50

Snuffelspektakel bij het Koning Willem II Stadion

Zondag 14 juli is het tijd voor het Tilburgs Snuffelspektakel bij het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Er zullen honderden particuliere standhouders op deze markt aanwezig zijn, die hun overtollige huisraad willen verkopen. 

Zij hebben hun schuurtjes en hun zolders leeggehaald, en zullen al deze overtollige goederen tegen scherpe prijzen aanbieden op deze vlooienmarkt. Zij willen niets meer mee terug naar huis nemen, dus zij zullen alles aanbieden tegen DUMP-PRIJZEN. Profiteer hier dus ook van en kom koopjes jagen op deze gigantisch grote markt !!

Zee van kraampjes

De markt zal plaats vinden in de buitenring van het stadion en op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het stadion. Het gehele terrein zal werkelijk bomvol staan met duizenden en duizenden tweedehands goederen. Tussen het neuzen door kun je lekker even uitblazen, en lekker genieten van een hapje of een drankje op één van de terrassen op het terrein.

Praktische info

De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Er zijn gratis parkeervoorzieningen nabij het stadion. Voor nadere informatie : 0161-456291. Je kunt de markt vinden aan de Goirleseweg 34 te Tilburg. De entree is €2,50.

Locatie