Agenda

Soepel Roze Maandag

Soepel Roze Maandag 2016

Wanneer: 25 juli 2016 Waar: Tilburgse Kermis Entree: Gratis

Soepel Roze Maandag 2016

De Korte Heuvel zal op maandag 25 juli tijdens Soepel Roze Maandag veranderen in een roze zee van mensen en dat is weer eens wat anders dan het oranje tijdens een WK of EK.

Normaal gesproken wordt de Korte Heuvel namelijk wel vaker gebruikt voor dergelijke feestelijke doeleinden. Het diverse aanbod van horecazaken zorgt ervoor dat iedereen op zijn wenken bediend wordt; jong, oud en iedereen die daar tussen zweeft, vermaakt zich altijd op de Korte Heuvel!

Vijfde editie Soepel Roze Maandag

Dit is het vijfde evenement van Soepel en de organisatie heeft al meerdere malen bewezen dat ze een knallend feest neer kunnen zetten. Als het verleden enige indicatie is voor de toekomst dan belooft dit weer een bijzonder evenement te worden. Roze Maandag is al een hele beleving op zich maar Soepel zal er voor zorgen dat iedereen door een roze bril terug zal kijken naar Roze Maandag 2016.

Iedereen is welkom bij de vijfde van Soepel onder het genot van een drankje en een dansje. Ruil de drukte van de kermis even in voor de gezellige bedrijvigheid op de Korte Heuvel, daar zijn immers ook genoeg knuffels te verkrijgen, maar dan gratis! Houd de facebookpagina van Soepel in de gaten voor meer informatie.

Locatie

Reageer op dit bericht