Agenda

Spareribs night

(AFGELAST) Spareribs night bij Hemels eten & drinken Berkel-Enschot

Wanneer: iedere Dinsdag Waar: Restaurant Hemels eten & drinken Entree: €13,50
Bestel tickets

(AFGELAST) Spareribs night bij Hemels eten & drinken Berkel-Enschot

Op dinsdagavond heerlijke malse spareribs eten? Dat kan bij Hemels eten & drinken in Berkel-Enschot. Het is dan namelijk Spareribs night voor maar €13,50 kun je al genieten van heerlijke spareribs. 

Spareribs night

In een authentiek kloosters serveert Hemels eten & drinken op dinsdag; 600 gram spareribs met verse frites, koolsalade en knoflooksaus voor maar € 13,50 p.p.  Er zijn verschillende smaken waar je uit kunt kiezen zoals: Umami, spicy en barbecue. Wil je liever lekker thuis eten dan is afhaal ook mogelijk!

Over Hemels eten & drinken

Hemels eten & drinken zit op een prachtige unieke locatie in Berkel-Enschot. Ze zitten namelijk in het oude trappistinnenklooster. Ze hebben het er flink verbouwd en sinds 30 juni 2017 is het restaurant geopend. Er hangt een heerlijke huiselijke sfeer, de medewerkers zijn service gericht en natuurlijk serveren ze er heerlijk eten. Het is dan ook hun missie om de gasten een fijn verblijf te bezorgen.

De menukaart is een unieke samenstelling van seizoensgebonden producten en bekende gerechten. Je kunt er naast lekker eten ook ruimtes reserveren voor feesten, borrels of meetings. Elke ruimte is uniek en geeft een fijne sfeer weer. Ze zijn ook een officiële trouwlocatie, dus als je altijd al hebt willen trouwen in een klooster is dit je kans.

Spareribsnight

Locatie