Agenda

Gesprekstafel

Speciale editie van de gesprekstafel in het Ypelaerpark

Wanneer: 3 augustus 2020 van 10:00 tot 11:30 Waar: Ypelaerpark Entree: Gratis

Speciale editie van de gesprekstafel in het Ypelaerpark

Wat betekent geluk voor iedereen? In de zomervakantie organiseert de Bibliotheek Wagnerplein, samen met de Ouderkamer VO in Tilburg-Noord, gespreksochtenden: Gelukkige vrouwen naar buiten. Vrouwen uit de wijk zijn van harte welkom bij deze speciale edities in het Ypelaerpark.

Tijdens deze ochtenden, kunnen deelnemers met elkaar in gesprek gaan, ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen. En omdat het zomervakantie is wordt er voor jonge kinderen voorgelezen in hett park.

Gesprekstafel

Houd jij ook van een goed gesprek? Een waarin het niet gaat over waar of niet waar? Waarin het niet draait om gelijk hebben of niet? Om goed of fout? Een gesprek waar de deelnemers graag naar elkaar willen luisteren. En ook bereid zijn om hun eigen persoonlijke verhaal te vertellen. Vanuit gelijkwaardigheid en zonder oordeel. De Bibliotheek Wagnerplein nodigt alle vrouwen uit de wijk om aan te schuiven bij ‘Gelukkige vrouwen naar buiten’. De gesprekken worden vanuit de bibliotheek begeleid door professional Julia van de Griendt.

Extra informatie

‘Gelukkige vrouwen naar buiten’ vindt plaats op maandag 3 en 17 augustus van 10.00 tot 11.30 uur. Ochtenden om ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen. Allerlei onderwerpen kunnen tijdens deze ochtenden aan bod komen. Op 3 augustus is het thema: Trots zijn op. Maar er wordt vooral onderzocht wat geluk voor iedereen betekent.

Voor peuters en kleuters zijn er speciale voorleeshalfuurtjes in het park. Van 10.30 uur tot 11.00 uur kunnen de kinderen in de buitenlucht genieten van een mooi verhaal.

  • Aanmelden is niet nodig;
  • Neem eventueel zelf een stoeltje of kleedje mee;
  • Alleen bij goed weer in het Ypelaerpark.

Locatie