Agenda

speurtocht in de kerstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen

Speurtocht in de kerstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen

Wanneer: 24 december 2016 om 10:00 uur tot 8 januari 2017 om 18:00 uur Waar: Dierenpark de Oliemeulen Tilburg Entree: Vanaf €8,50

Speurtocht in de kerstvakantie bij Dierenpark De Oliemeulen

Het is weer december, een maand van gezelligheid en samen zijn. Tijdens de kerstvakantie van 24 december 2016 tot en met 8 januari 2017 is deze gezelligheid dan ook het thema bij Dierenpark De Oliemeulen. Een bijzonder speurtocht voor jong en oud brengt je meer aan de weet over de dieren in het park EN je groepsgenoten waarmee je het park bezoekt. Een gratis warm kopje chocolademelk staat tevens voor je klaar.

Speurtocht in de kerstvakantie

Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft De Oliemeulen  een bijzondere speurtocht in elkaar gezet, waarbij je achter feiten uit het dierenrijk  komt en tevens over je eigen familie of groepsgenoten waarmee je het park bezoekt! Wist je namelijk dat mannelijke driekleurpijlgifkikkers hard kunnen fluiten om indruk te maken op de vrouwtje en dat dit vaak nog werk ook? Wie van jullie kan er het mooiste fluiten? Deze en nog andere leuke wetenswaardigheden komen aan bod in de kerstspeurtocht.

Kerstlunch

De Oliemeulen zou De Oliemeulen ook niet zijn als de insectenlunch traditie een klein beetje in eren wordt gehouden. Er worden kleine hapjes met insecten klaargemaakt voor de kerstlunch. Voor elke bezoeker staat er dit jaar een gratis kopje warme chocomelk klaar, daarnaast kunnen kinderen  zich even terugtrekken in de knutselhoek  nabij het overdekte en verwarmde terras.

Genomineerd leukste uitje van Brabant

Er is weer genoeg te doen in de kerstvakantie. Dus twijfel niet en kom zelf ervaren waarom Dierenpark De Oliemeulen ook voor 2017 weer genomineerd zijn als leukste uitje van Brabant door de ANWB. Dierenpark De Oliemeulen is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur (eerste kerstdag en 1 januari gesloten).

Extra informatie

  • Locatie: Reitse Hoevenstraat 30
  • Datum: 24 december tot en met 8 januari
  • Tijd: 10:00 – 18:00
  • Entree: Volwassenen €10,50
    Kinderen van 3 tot en met €9,50
    65+ €8,50

Voor meer informatie kunt u terecht op www.oliemeulen.nl of bellen naar 013-4630026.

Locatie

Reageer op dit bericht