Agenda

Spinning marathon

Spinning marathon voor een goed doel

Wanneer: 14 januari 2017 van 10:00 tot 17:00 Waar: Sportclub B-me. Entree: €10,-

Spinning marathon voor een goed doel

Op 14 januari 2017 is er een spinning marathon voor een goed doel. Het goede doel is dit jaar project microkrediet. Voor €10,- huur jij een fiets voor een uur. Dit kan vanaf 10:00 uur bij Sportclub B-me.

Spinning marathon

Op 14 januari 2017 word er een spinningmarathon georganiseerd door de Stedenband Tilburg-Matagalpa en sportclub B-me. Je kan dan een fiets huren voor €10,00 per uur vanaf 10.00 uur ’s ochtends. De spinning marathon wordt gehouden om geld in te zamelen voor het project microkrediet voor vrouwen in Matagalpa, Nicaragua. Door dit project kunnen vrouwen in Matagalpa een duurzaam bestaan opbouwen door bijvoorbeeld te investeren in een eigen winkeltje. Wil jij je steentje bijdragen? Meld je dan nu aan via spinning.voor.matagalpa@gmail.com of ga voor meer informatie naar www.Tilburg-Matagalpa.nl.

Project microkrediet

Via de Nicaraguaanse organisatie FUMDEC ondersteunt de vrouwengroep het project ‘Microkrediet voor Vrouwen in Matagalpa’. Vrouwen in de stad en de omgeving van Matagalpa kunnen zich aanmelden bij FUMDEC. Zij vormen een groep, krijgen een training en begeleiding en komen, als zij dit goed doorlopen hebben, in aanmerking voor een kleine lening. Met deze lening krijgen deze vrouwen de kans om hun bestaan vorm te geven en op kleine schaal een bedrijfje op te zetten.

Extra informatie

Locatie: Ringbaan Oost 8-12, Sportclub B-me.
Datum: Zaterdag 14 januari.
Tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Entree: €10 per fiets, per uur.

Locatie

Reageer op dit bericht