Agenda

Oliemeulen

Spooktaculaire Hallowoon bij de Oliemeulen

Wanneer: 15 oktober 2016 tot 31 oktober 2016 Waar: Dierenpark de Oliemeulen Tilburg Entree: Vanaf €9,50

Spooktaculaire Hallowoon bij de Oliemeulen

Zin in een spooktaculaire Halloween dit jaar? Waar kan dat beter dan tussen de vogelspinnen, vliegende honden, krokodillen, doodshoofd(ap)en en uilen?! Kom van 15 oktober t/m 31 oktober naar Dierenpark de Oliemeulen

In Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg is het tijdens de herfstvakantie een duistere en drukke boel. De spoken worden van zolder gehaald, skeletten worden opgegraven. Iedereen werkt hard en doet zijn “stinkende” best, zodat je tijdens de herfstvakantie lekker kan komen griezelen in ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

Spooktaculaire programma

Er is van alles te beleven. Neem een kijkje in een echte heksenkeuken om te ‘smullen’ van een lekker hapje oorsmeer of stukje tenenkaas. Daarnaast is er spannende speurtocht. Zorg alleen wel dat je niet van het pad afdwaalt, want voor je het weet ben je verdwaald tussen de slangen, spinnen en vliegende honden. Voor de creatieve griezelfanaten staat een knutseltafel gedekt.

Is De Oliemeulen in het daglicht nog niet eng genoeg, en durf jij het terrein van De Oliemeulen in het donker te betreden? Speciaal voor Halloween blijft het park op maandag 31 oktober geopend tot 20:00 uur! Een spannend verhaal leidt je dan door het park vol vreemde dieren en wezens. Een echte aanrader voor de iets oudere kinderen. Of wat dacht je van een griezeltastisch kinderfeestjes?

In de herfstvakantie is Dierenpark De Oliemeulen elke dag geopend van 10:00 uur t/m 18:00 uur. Op 31 oktober is het park tot 20:00 uur geopend. Dagelijks kun je aansluiten bij de slangen en spinnendemonstratie, en uiteraard ook bij de roofvogelshow.

Extra informatie

  • Locatie: Dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 in Tilburg.
  • Datum: 15 oktober t/m 31 oktober.
  • Entree: Kinderen van 3 t/m 12 jaar €9,50.
  • Entree: Volwassenen €10,50

Locatie

Reageer op dit bericht