Agenda

spruit

Spruit Cinema bij De NWE Vorst

Wanneer: 18 februari 2018 van 10:00 tot 17:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €5 per film
Bestel tickets

Spruit Cinema bij De NWE Vorst

Pop Up Cinema en Spruit slaan de handen ineen voor een kinderfilmfestijn op zondag 18 februari. Verwacht hier geen Hollywood-kaskrakers maar een lief, ontroerend, grappig en gewoon fijn filmprogramma voor het hele gezin.

Pop Up Cinema heeft drie films geselecteerd met aandacht voor alle leeftijden. Zo vangt Spruit Cinema aan met de peuterfilm Het kind van de Gruffalo. Daarna wordt de originele en pakkende feelgoodfilm Mijn avonturen door SWCHWRM vertoond en de prachtanimatie De Boxtrollen is de dagafsluiter.

Leuke activiteiten

Naast de hoofdfilms is er van alles te beleven in De NWE Vorst. Met een korte filmprogramma worden lokale animatiemakers onder de aandacht gebracht en de Vrolijkheid laat One Minutes zien, gemaakt door kinderen uit het AZC Oisterwijk. Het Digilab van de Bibliotheek Midden-Brabant komt met een heuse green-screen zodat kinderen op de foto kunnen met hun filmhelden van vandaag. En natuurlijk is er popcorn!

Tickets

Spruit Cinema is hét ideale familie-uitje om bij te komen van carnaval en de vakantie af te sluiten. Programma informatie en ticketverkoop via de website.

Locatie

Reageer op dit bericht