Agenda

Spruit kinderfestival

Spruit kinderfestival 2018

Wanneer: 27 december 2018 tot 30 december 2018 Waar: Binnenstad Tilburg Entree: vanaf €1,-
Bestel tickets

Spruit kinderfestival 2018

Van 27 t/m 30 december is het weer tijd voor het Spruit kinderfestival in Tilburg. Met een programma vol culturele hoogstandjes voor het hele gezin wordt het tijdens het festival vier dagen genieten van voorstellingen, concerten, films en bijzondere ontmoetingen in het centrum van Tilburg! 

Programma

013 Poppodium

013 presenteert het liedjesprogramma ‘Er waait een liedje door de nacht’, en voor de oudere kinderen een exclusieve ontmoeting met niemand minder dan Willie Wartaal van De Jeugd van Tegenwoordig.

Theaters Tilburg

Hier bruist het tijdens het festival met een filmconcert voor de allerjongsten door ‘Canti Vaganti’ uit Madrid, twee dansvoorstellingen van ‘Andreas Denk/ plan d-‘, en een celloconcert door acht Cellokrijgers.

De Nieuwe Vorst

In het theater van De Nieuwe Vorst gaat de Tilburgse choreografe/ danseres Helma Melis in première met ‘Zi Za Zussen Zolder’. Een dag later staat hier ‘Mankind’ van dansgezelschap De Stilte uit Breda op het podium.

Spruit Kinderfestival

CulTuur BSO Monopole

Het Tilburgse duo ‘Muzikaal Gebroed’ gaat ook in première tijdens het festival met ‘Het grote geheim van Niks.’ Dit optreden wordt uitgevoerd door CulTuur BSO Monopole.

Cinecitta en Hostel Roots

Speciaal voor het Spruit kinderfestival heeft Pop Up Cinema een bijzondere filmprogramma samengesteld met iedere dag een kinderfilm bij Cinecitta. Bij Hostel Roots kun je terecht voor een kort filmprogramma in de kluis.

Spruit kinderfestival

Informatiebalie

Tijdens het festival wordt er midden in het centrum van Tilburg, op het Pieter Vreedeplein, een infobalie ingericht. Bij de balie kunnen kinderen hun eigen programmaboekje en polsbandje ophalen. Ook zijn er gezellige happenings zoals voorleessessies, knutselactiviteiten en kleine verrassing-acts.

Eten & drinken

Even opwarmen met iets lekker erbij, gezellig lunchen of je festivalbezoek afsluiten met een warme maaltijd? Ook dat kan op het Pieter Vreedeplein. Samen met Dunkin’ Donuts, Brownies & Downies, Jamie’s Pizzeria en Lokaal Zeven worden er speciale Spruitextra’s aangeboden. Kortom de ideale plek om het bezoek aan Spruit kinderfestival te beginnen of om de dag af te sluiten!

Locatie

Reageer op dit bericht