Agenda

spruit

Spruit kinderfestival

Wanneer: 15 oktober 2017 om 12:15 uur tot 18 oktober 2017 om 18:00 uur Waar: Theater De Nieuwe Vorst

Spruit kinderfestival

Tilburg is een nieuw festival rijker; Spruit. Op het programma staat dans, theater en muziek voor het hele gezin bij 013 Poppodium, Theaters Tilburg, De NWE Vorst en Paradox. Verwacht verwonderende dans, hip popconcert, lieve dierenliedjes, klassieke muziek en een interactieve Pop-up lichtmuseum.

De eigenzinnige choreografe Helma Melis / LaMelis is de hoofdgast van het festival ook wel Hoofdspruit genoemd. In twee dansvoorstellingen kan het hele gezin de verwonderende wereld van LaMelis ontdekken. Een wereld vol fantasie en humor.

Programma

Muziek is er voor de poprock-, jazz-, klassiek-, liedjes- en percussieliefhebbers. De rockers kunnen hun eerste concertervaring beleven bij Hippe Gasten en voor wie nieuwsgierig is naar klassieke muziek; Oorkaan gidst in 3ACH door de wereld van Bach. De Diere-liere-liedjes band brengt mooie liedjes waar ook ouders blij van worden. In Ivoren Toren improviseren celliste Jacqueline Hamelink & tekenaar Misjel van Gerwen. Op het programma staan ook George & Eran Producties & De Toneelmakerij met de poëtische voorstelling Woestijnjasmijntjes en STIP / Anne Maike Mertens brengt Super-oma een vrolijk, muzikaal, gebreid superheldenverhaal dat een ode brengt aan alle oma’s. Ja, echt alle oma’s!

Pop Up Lichtmuseum

Meesterknutselaars Wiersma&Smeets bouwen gedurende het festival een interactieve Pop Up Lichtmuseum in hun laboratoriumtheater en iedereen mag meedoen.

Bijkomen, gezellig bijkletsen, leuke korte tapijtsessies bijwonen, knutselen, verkleden, een drankje en hapje nuttigen… Dat kan allemaal bij De NWE Vorst, het festivalhart van Spruit. Vervelen is geen optie!

De kaartverkoop van Spruit is gestart. Check de website voor het compleet programma: www.spruittilburg.nl

Locatie

Reageer op dit bericht