Agenda

St. Tropez en The Mighty Breaks

St. Tropez en The Mighty Breaks in Café Extase

Wanneer: 14 januari 2017 van 20:30 tot 23:00 Waar: Café Extase Entree: €9,50
Bestel tickets

St. Tropez en The Mighty Breaks in Café Extase

Op zaterdag 14 januari staan de mannen van St. Tropez en The Mighty Breaks in Café Extase. Ben jij een echte liefhebber van pop-rock en indie? Koop dan snel je kaartjes, want dit belooft een mooi feestje te worden!

St. Tropez en The Mighty Breaks

Eind 2015 dook er een mysterieuze band op tijdens verschillende edities van de Popronde. Een yachtpunk/garagerock band uit Amsterdam die haar identiteit geheim hield. Uiteindelijk bleek dat de mannen van Go Back To The Zoo een nieuwe muzikale weg waren in geslagen; St. Tropez. De band werd een van de meest geboekte bands tijdens de Popronde 2015, maakte een enorme indruk met hun spraakmakende show op Noorderslag en kreeg met haar EP de aandacht van internationale muziekblogs. NME schreef over de band; “Their music speaks volumes, though, as can be heard in the adrenaline-fuelled gusto of their track I Don’t Wanna Fall In Love’.

Daaropvolgend bracht de band in augustus 2016 hun gelijknamige debuutplaat uit welk een opvallend sterke verzameling rauwe garagepunksongs bevat. Eerder dit jaar zette ze Extase al op zijn kop als het voorprogramma van Crows. Vanavond met een nieuwe plaat op zak doen ze dat dunnetjes over!

Gewapend met vuige orgel riffs en fuzzy gitaren zal The Mighty Breaks vanavond het publiek klaarstomen met hun heerlijke combinatie van 90’s alternative en garage.

Meer informatie

  • Locatie: Café Extase Tilburg, Heuvelring 112
  • Datum: zaterdag 14 januari 2017
  • Tijd: van 20:30 uur tot 23:00 uur
  • Entree: €9,50, tickets zijn te bestellen op de website van 013 of te koop bij Extase

Locatie

Reageer op dit bericht