Agenda

stadsdichter

Stadsdichter Onias Landveld in Theater Tilburg

Wanneer: 18 januari 2018 van 20:00 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €7,50
Bestel tickets

Stadsdichter Onias Landveld in Theater Tilburg

Sinds augustus 2017 mag Onias Landveld zich voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg noemen. De verhalenverteller deelt zijn literaire talent altijd al graag, maar het is het podium waar hij het liefst staat. Niet geheel ongepast presenteert hij daarom een poëtische, muzikale spoken-word avond in de studio van Theaters Tilburg. Op donderdag 18 januari brengt hij Verhalen van zijn Ontstaan. Tickets zijn verkrijgbaar voor €7,50 .

Onias Landveld

Verhalenverteller en stadsdichter van Tilburg Onias Landveld onvluchtte in 1989 samen met zijn familie de Surinaamse burgeroorlog. Na drie jaar te hebben gewoond in Utrecht, vertrok het gezin weer naar zijn geboorteland. Sinds 1998 woont hij in Tilburg. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert, en blijft banden smeden met woorden. Zijn gasten van de avond zijn zelfverklaard Drama Queen Babs Gons, de ‘slechtste singer-songwriter van Nederland’ (wederom zelfverklaard) Gerson Main en woordkunstenaar JC Gaillo.

Tickets voor Verhalen van mijn ontstaan zijn €7,50 en verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg of telefonisch via 013 5490 333.

Locatie