Agenda

Stadsfotograaf Chris Oomes opent foto-expositie in De Symfonie

Wanneer: 15 maart 2019 van 20:00 tot 22:30 Waar: MFA De Symfonie Entree: Gratis

Stadsfotograaf Chris Oomes opent foto-expositie in De Symfonie

Op vrijdagavond 15 maart zal de Tilburgse stadsfotograaf Chris Oomes de expositie van fotoclub AFV Kontrast officieel openen. Ook werk van hem zelf zal hier te zien zijn, te midden van dat van ruim twintig clubgenoten. Naast individuele bijdragen toont de expositie ook gezamenlijke projecten, waaronder de ‘kettingserie’. De foto’s hangen in De Symfonie aan de Eilenbergstraat 250 in Tilburg-Noord en zijn ook overdag te zien op zaterdag 16 en zondag 17 maart.

‘Amateur Fotografen Vereniging Kontrast’ werd eind 1970 opgericht in Tilburg-Noord. In de lange geschiedenis van de club waren er onder meer exposities buurtcentrum De Schans, de Tilburgse watertoren en galerie De Verdieping. Dit jaar keert de bijna vijftigjarige fotoclub terug ‘naar huis’ want de wekelijkse bijeenkomst vindt plaats in MFA De Symfonie. Op deze plek een volledig weekend exposeren werd mogelijk dankzij het Buurtbuhne-project van ContourDeTwern en ArtFact.

Kontrast hoopt dat de nieuwe locatie leidt tot nog betere bindingen met de buurt, waar vanouds al met instanties (bibliotheek, ContourDeTwern) en andere verenigingen wordt samengewerkt. Begin dit jaar zijn door de leden nieuwe expositieborden gebouwd. Die worden met trots gepresenteerd, maar natuurlijk wel als achtergrond voor prachtig fotowerk.

Openingstijden:

  • Vrijdag 15 maart: 20-00 -22.30 uur (de opening door Chris Oomes is om 20.15 uur)
  • Zaterdag 16 maart: 11.00 – 16.00 uur
  • Zondag 17 maart: 11.00 – 16.00 uur

Locatie

Reageer op dit bericht