Agenda

stadsquiz tilburg

StadsQuiz Tilburg in Koning Willem II Stadion

Wanneer: 13 oktober 2018 van 17:00 tot 23:59 Waar: Willem II Tilburg Entree: €250,- per team
Bestel tickets

StadsQuiz Tilburg in Koning Willem II Stadion

Weet jij alles van Tilburg? Ben jij een échte Tilburger en steun je graag het goede doel? Doe dan mee met de StadsQuiz Tilburg op zaterdag 13 oktober 2018. Vorm een team met je vrienden, familie, collega’s en/of kennissen, schrijf je in en beleef een prachtige avond in het Koning Willem II Stadion. 

De StadsQuiz wordt georganiseerd door Kiwanis Club Tilburg.

StadsQuiz Tilburg

De Tilburgse StadsQuiz is een uniek evenement in Tilburg waarbij teams op basis van bijzondere vragen en opdrachten strijden om de titel ‘StadsQuiz Koning Tilburg’. Teams worden uitgedaagd om allerlei kennisvragen over de stad correct te beantwoorden. Er moeten ook opdrachten uitgevoerd worden die punten opleveren voor je team. Het wordt een feestelijke avond met spel, muziek en teamuitdagingen; oftewel een leuk event voor iedereen die van de stad Tilburg, gezelligheid en een feestje houdt.

Opbrengsten naar het goede doel

De opbrengst van deze feestelijke avond gaat volledig naar het goede doel. Kiwanis Club Tilburg ondersteunt samen met de Johan Stekelenburg Stichting het project ‘kansarme kinderen ook online’. In de huidige digitale samenleving is het voor kinderen op zowel educatief als sociaal vlak belangrijk online aanwezig te zijn. Toch zijn er in Tilburg nog een hoop kinderen die opgroeien in een thuisomgeving met te weinig middelen om ze deze mogelijkheid te bieden.

De Johan Stekelenburg Stichting biedt hulp door het coördineren en financieren van het PC-project voor kansarme kinderen vanaf groep 7. Goede gebruikte pc’s en laptops worden opgeknapt en voorzien van de juiste software.

Feestelijke avond in het Koning Willem II Stadion

StadsQuiz Tilburg vindt op zaterdag 13 oktober plaats in dé voetbaltempel van de regio Tilburg; namelijk het Koning Willem II Stadion. Teamcaptains kunnen de vragen en instructies ophalen om 17:00 uur in het stadion. De teams hebben van 17:00 – 21:30 uur de tijd om alle vragen te beantwoorden. Tijdens een gezellige entertainment avond wordt de winnaar naar verwachting om 24:00 uur bekendgemaakt.

Inschrijven

Lijkt het jou leuk om mee te doen met de eerste editie van StadsQuiz Tilburg? Stel een team samen met collega’s, vrienden en familie. De organisatie adviseert om per team 8 tot 25 personen deel te laten nemen. Zorg er meteen voor dat je een teamcaptain aanwijst die contactpersoon en aanspreekpunt is in aanloop naar- en tijdens het evenement. Bepaal de locatie vanuit waar jullie gaan spelen. Dat kan bijvoorbeeld bij iemand thuis zijn, in een kroeg of bedrijf.

Schrijf je voor 1 oktober 2018 in via het online inschrijfformulier. Deelname kost €250,- per team. Voor bedrijven interessant en een optimale beleving: je kunt ook een skybox in het Koning Willem II Stadion afhuren tijdens de stadsquiz. Dan geniet je samen met je teamgenoten van een fijne ambiance en diner.

Locatie

Reageer op dit bericht