Agenda

Stage It met Ons Terrein in De NWE Vorst

Stage It met Ons Terrein in De NWE Vorst

Wanneer: 20 mei 2017 Waar: Theater De NWE Vorst

Stage It met Ons Terrein in De NWE Vorst

‘Ons Terrein’ is de allereerste theaterproductie van Stage It. Het theaterstuk ‘Ons Terrein’ neemt je mee met een hechte groep van zes uitzonderlijke vrienden met elk hun eigen verhaal. Een voorstelling met hedendaagse onderwerpen zoals vriendschap, grenzen, vrijheid en seksualiteit. Deze voorstelling zet je aan het denken en zorgt op een humoristische wijze voor ontspanning. De voorstelling vindt plaats op 20 mei 2017 in Theater De NWE Vorst in Tilburg.

Ons Terrein

In ‘Ons Terrein’ draait het om de zoektocht naar het geluk en de wegen die je kiest om het ultieme geluk te vinden. Gedurende de voorstelling maak je kennis met Alex, Kymia, Daniël, Joy, Charley en Emma. Alex is een jongen die kampt met zijn gevoelens. Kymia is een meisje die zich tussen 2 vuren bevindt. Ze is geboren en getogen als Moslima in een westerse wereld. Daniël weet ook hoe het voelt om in een tweestrijd te zitten. Joy is daarentegen heel vastberaden. Joy is geboren als man, maar staat tegenwoordig als een vrolijke vrouw in het leven.

Charley is een onafhankelijk, strijdlustig meisje die opkomt voor de vrouwenrechten. Tot slot Emma, een meisje die zich op de achtergrond houdt en gebeurtenissen rondom haar vriendengroep observeert om een antwoord te vinden op haar eigen vraag. De ticketverkoop is al van start gegaan, de prijs hiervan is €10,00 per ticket. Voor meer informatie over deze voorstelling en de ticketverkoop ga naar de Facebookpagina van Stage It.

De theatervoorstelling ‘Ons Terrein’ is geproduceerd door Stage It. Stage It is een organisatie opgericht in september 2016, door tweedejaars communicatie studenten aan de opleiding Communicatie- International, Event, Music and Entertainment Studies op Fontys Academy for Creative Industries. Een ambitieus team waarbij vrijheid, lef, verbinding en betekenis centraal staan. Het ontwikkelen en produceren van een nieuw theaterstuk is het onderdeel van het project dat in 2016 voor het eerst zijn intrede heeft gedaan.

Meer informatie

  • Locatie: De NWE Vorst
  • Datum: Zaterdag 20 mei
  • Tijd: Om 14:30 en om 19:30 uur

Locatie

Reageer op dit bericht