Agenda

station88

Station88 | Groeien doe je samen

Wanneer: 4 oktober 2021 van 15:00 tot 17:00 Waar: Station88 Entree: Gratis
Bestel tickets

Station88 | Groeien doe je samen

Hoe kom je tot de kern? Alleen ga je misschien snel, samen kom je verder! Waarom ben je gestart? Hoe zet je stappen richting de toekomst? Maar vooral, hoe bundel je krachten met andere ondernemers om samen nog mooiere, grotere projecten aan te pakken? Door optimaal gebruik te maken van elkaars expertise wordt jouw onderscheidend vermogen écht jouw unique selling point!

Deze workshop wordt aangeboden door de gemeente Tilburg. Frans van Rooij is de trainer en is een specialist op het gebied van Flock Leadership

Voor wie?

Ben jij een ondernemer en benieuwd hoe je in samenwerking met anderen meer opdrachten binnenhaalt en hoe je je onderscheidend vermogen hiermee vergroot? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Schrijf je snel in!

Waar ga je mee naar huis?

Bundel je krachten en talenten met die van andere ondernemers zodat er een enorme kracht ontstaat. Frans van Rooij neemt je uit eigen ervaring mee in de theorie van Flock Leadership; een nieuwe stijl van leidinggeven, waarbij je jouw expertises & sterke kanten als basis neemt. Waarbij je je richt op doelen en activiteiten die je energie geven. Je leert jezelf te managen en te leiden! Aan het einde van de workshop neem jij jouw persoonlijke Flock Leadership boekje mee naar huis, gevuld met alle tips en tricks van deze workshop.

Programma in een notendop

  • Je leert een nieuwe manier van samenwerken waarbij een optimale inspanning van ieder zorgt voor een sterk resultaat;
  • We verwoorden jouw passie, zodat deze als kracht voor je gaat werken;
  • Leer je werken met ‘flocks’; eenvoudige spelregels;
  • Alle handvaten om Flock Leadership in jouw werkomgeving toe te passen.

Heb je interesse? Vul dan de velden in op deze website. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Dit evenement is een fysieke bijeenkomst, we houden altijd rekening met de richtlijnen van het RIVM. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Locatie