Agenda

Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier in Theaters Tilburg

Wanneer: 19 april 2018 van 20:30 tot 23:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: €16,00
Bestel tickets

Stephanie Louwrier in Theaters Tilburg

IJzersterke vrouw vol zwakheden In een wereld die enkel nog lijkt te draaien om snel succes omarmt Stephanie Louwrier met ‘Revolutie van de mislukking’ het falen.

Stephanie Louwrier

Omringt door mensen en situaties die perfect lijken, gaat Louwrier op zoek naar haar eigen falen. Zij behoort tot de nieuwe generatie theatermakers die het cynisme achter zich hebben gelaten en met een hernieuwde blik de wereld bekijken. Ze weigert in hokjes te denken en dat vertaalt zich in voorstellingen die een mix zijn van theater, performance, muziek en standup.

‘Revolutie van de mislukking’

Afgelopen zomer heeft Louwrier ‘Revolutie van de mislukking’ als onderzoekvoorstelling op het Oerol festival gespeeld. De voorstelling bleek urgent en aangrijpend, veel bezoekers herkennen zichzelf in het stuk. De imperfectie, het falen als mens en continue een masker voorhouden. Stephanie Louwrier gooit zichzelf als proefkonijn op het podium. “Ik hoop dat mensen zich in de voorstelling kunnen herkennen. Dat ze zien dat iedereen een gevecht met zichzelf aan het voeren is. Ik hoop dat mensen aan het einde van de voorstelling niet praten over al hun successen, maar over het falen, de imperfectie, het gevecht.” Dagblad van het Noorden beschrijft de voorstelling als ‘flitsende zelfkastijding’. Vanaf april 2018 speelt ‘Revolutie van de mislukking’ in de Nederlandse theaters. De tickets zijn te bestellen via de website van Theaters Tilburg, of via 013 – 543 22 20. Voor meer informatie kun je de website nog eens bezoeken.

Locatie

Reageer op dit bericht