Agenda

Stephanie Struijk & Lisa van Nes bij Theaters Tilburg

Wanneer: 10 juli 2020 van 20:00 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €19,50
Bestel tickets

Stephanie Struijk & Lisa van Nes bij Theaters Tilburg

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dacht Theaters Tilburg ook, dus in juli hebben ze niet alleen optredens in de zalen, maar spelen ze ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Lisa van Nes

Op het voorprogramma staat Lisa van Nes. In welk hokje ze precies past, mag je deze avond zelf beslissen. Deze Eindhovense singer-songwriter pakt je op en pakt je in met haar rauwe stem en een timbre dat je ziel doet resoneren. Ze laat je voelen wat muziek kan zijn. Lisa zit vol soul en speelsheid, is eerlijk en puur, kwetsbaar en sterk, maar bovenal aanstekelijk bijzonder.

Stephanie Struijk

De hoofdact van vanavond is singer-songwriter Stephanie Struijk. Ze schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel als Stevie Ann; onder die naam bracht ze op 18-jarige leeftijd haar succesvolle debuutalbum uit waarmee ze onder andere op Pinkpop stond. In 2016 maakte ze met Daniël Lohues een roadtrip door Amerika, waar ze merkte dat haar liedjes zich het best lieten vertellen in de eigen taal. Vanavond staat ze op ons buitenpodium met intense, intieme liedjes die soms dromerig terugkijken naar vroeger, soms troost geven en de tijd heel even doen stilstaan.

In het kort

  • Datum: vrijdag 10 juli 2020
  • Tijd: 20:00 uur – 22:30 uur
  • Prijs: €19,50 per persoon, per arrangement (tafel, hapje & drankje)

Locatie

Reageer op dit bericht