Agenda

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk: Van Slaaf tot Meester bij Theaters Tilburg

Wanneer: 6 december 2018 Waar: Theaters Tilburg Entree: €20,-
Bestel tickets

Steven Brunswijk: Van Slaaf tot Meester bij Theaters Tilburg

Wegens grote belangstelling voor de inmiddels uitverkochte show op 7 december komt Steven Brunswijk nóg een keer naar Theaters Tilburg! Op donderdag 6 december is hij ook te zien in de studio.

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk is bekend als de Braboneger sinds zijn Dumpert-filmpje “Gewoon Betalen” op GeenStijl meer dan 400.000 keer is bekeken. Sindsdien is Steven ontdekt door honderdduizenden mensen op internet en minstens zo vaak bekeken op Youtube. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van Nederlanders te veroveren.

Van Slaaf tot Meester

Als je het in Nederland over slavernij hebt, ontstaat er meteen een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is. Maakt dat het minder erg? Nee, absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? Voor Steven is humor de beste manier om moeilijke thema’s bespreekbaar te maken, en het wordt tijd dat ook slavernij bespreekbaar wordt. Of je er echt grappen over kan maken? Dat is exact waar Steven samen met jou achter wil komen.

In het kort

  • Locatie: Studio, Theaters Tilburg
  • Datum en tijd: Donderdag 6 december vanaf 20.30 uur
  • Entree: €20,- | Kaartverkoop start 25 oktober 2018

Kijk voor meer informatie op de website van Theaters Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht