Agenda

stichting tess dag

Stichting Tess dag bij Circus City Tilburg

Wanneer: 16 december 2018 van 10:00 tot 18:30 Waar: Circus City Entree: vanaf €5,50
Bestel tickets

Stichting Tess dag bij Circus City Tilburg

Circus City Tilburg houdt ook dit jaar ook weer een grote inzamelingsactie tijdens een druk bezochte dag in de winter. Elk jaar kiezen gasten van Circus City via Facebook welk goed doel ze een jaar lang zullen steunen als bedrijf. Dit jaar is massaal op Stichting Tess gestemd en sinds 1 maart probeert Circus City daarom op verschillende manieren geld in te zamelen voor dit fantastische doel.

Stichting Tess dag

Circus City maakt reclame in het speelparadijs, doneren de fooi en vragen de gasten om een bijdrage in de collectebussen bij onze kassa’s. Daarnaast verkoopt Circus City al het hele jaar sokken voor €1,00 per paar aan gasten die geen sokken bij hebben. Ook die volledig opbrengst komt ten goede aan stichting Tess. Ook dit jaar is een onderdeel een grote inzamelingsactie tijdens een druk bezochte dag in de winter.

Dit jaar zal dit plaatsvinden op zondag 16 december. Er zijn dan allerlei leuke extra activiteiten in onze speeltuin en alles zal deze speciale dag in het teken staan van de stichting. Op deze zondag zijn Olaf, Elsa, de grabbeltonfee en een schminker van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig en natuurlijk zal Dolly de Dolfijn mascotte zich ook laten zien.

De kinderen kunnen een stempelkaart kopen. Op deze stempelkaart krijgen ze een ijsje, een zakje chips, een speeltje en kunnen ze grabbelen bij de grabbeltonfee. Deze kaart kost slechts € 3.00 en hiervan is de volledige opbrengst voor stichting Tess. Natuurlijk is er ook een kleine kraam waar o.a. knuffeldolfijntjes en gave licht staven te koop zijn. Circus City is op deze dag open van 10.00 tot 18.30 uur.

Praktische informatie

  • Locatie: Circus City Tilburg
  •  Datum en tijd: zondag 16 december van 10.00 tot 18.30 uur
  • Entree: vanaf €5,50

Kijk voor meer informatie op de website van City Circus Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht