Agenda

Storioni Trio

Storioni Trio & Jelle Brandt Corstius in Concertzaal

Wanneer: 26 januari 2018 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: €10
Bestel tickets

Storioni Trio & Jelle Brandt Corstius in Concertzaal

Het Storioni Trio, journalist Jelle Brandt Corstius en muzikant Oleg Fateev nemen je mee langs de kustplaatsen van de Zwarte Zee – een kruispunt van culturen tussen West en Oost. Van de kosmopolitische hoofdstad Istanbul tot de ruige havenstad Odessa. Het concert vindt plaats tijdens het Nationaal Theaterweekend op vrijdag 26 januari in Concertzaal Tilburg. De ticketprijs voor voorstellingen en concerten die deel uitmaken van het Theaterweekend bedraagt slechts € 10.

De voorstelling De Zwarte Zee brengt verhalen uit onbekende plekken als Abchazië en Transnistrië. Verhalen in woord, beeld en muziek. Jelle Brandt Corstius is reisjournalist, en werkte vijf jaar als correspondent in de voormalige Sovjet-Unie. Oleg Fateev is afkomstig uit Moldavië en is accordeonist. In 2016 stonden zij in de Nederlandse theaters met de muzikale voorstelling Hoe overleef ik de Russische winter. Het Storioni Trio is een gerenommeerd trio bestaande uit Bart van de Roer (piano), Wouter Vossen (viool) en Marc Vossen (cello). Naast deze muzikanten zijn er nog meer muzikale gasten deze avond, zoals de wereldberoemde pianist Nelson Goerner. De Zwarte Zee is een samenwerking tussen Concertzaal Tilburg en het Storioni Festival.

Verkoopinformatie

De Zwarte Zee vindt plaats op vrijdag 26 januari om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg. Tickets à € 10 zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg. Deze voorstelling vindt plaats in het kader van het Nationaal Theaterweekend, een initiatief van BankGiroLoterij, Prins Bernard Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds.

Locatie

Reageer op dit bericht