Agenda

Strauss & Strauss

Strauss & Strauss bij Theaters Tilburg

Wanneer: 12 januari 2020 van 14:30 tot 16:30 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: €22,50
Bestel tickets

Strauss & Strauss bij Theaters Tilburg

Op zondag 12 januari vindt Strauss & Strauss plaats; een nieuwjaarsconcert door Orkest Zuid samen met Charlotte Janssen in Theaters Tilburg. Kaarten zijn nu beschikbaar voor €22.50,- op de website van Theaters Tilburg.

Over het optreden

Het begin van een nieuw jaar: dat betekent tijd voor het nieuwjaarsconcert in Weense sfeer van Orkest Zuid. Als solist voegt deze keer de stralende sopraan Charlotte Janssen zich bij het orkest. Op het programma werk van twee beroemde romantische componisten: Johann Strauss en Richard Strauss. Hoewel de naam anders doet vermoeden zijn ze geen familie van elkaar, maar dat weerhoudt Orkest Zuid er niet van de twee bij elkaar te brengen. Van Richard horen we o.a. de Rosenkavalier Suite en Vier letzte Lieder, van Johann zijn zwierige walsen en polka’s. Samen luiden ze feestelijk het nieuwe jaar in!

Meer informatie

Voor meer informatie over dit optreden kun je terecht op de pagina van Theaters Tilburg. Wil je meer weten over Theaters Tilburg zelf? Neem dan een kijkje op Tilburg.com/theaters-tilburg.

Locatie