Agenda

afwas talent

Studio LIVE Démira & Vera Zané

Wanneer: 21 maart 2017 van 18:00 tot 23:00 Waar: Studio Entree: Gratis
Bestel tickets

Studio LIVE Démira & Vera Zané

Het is weer tijd voor live muziek bij Studio! Voor de eerste editie staat een heel speciaal optreden gepland. De up­and­coming DÉMIRA brengt in april 2016 haar derde EP uit, genaamd ‘White Ravens’.

Studio Live

Ze noemt haar genre Modern Folk: een mix van (elektronische) folkrock en alternatieve, poëtische pop. Haar performance is krachtig en opzwepend, de songs zijn meeslepend en pakkend tegelijk en zouden qua geluid kunnen worden omschreven als een mengeling van Kate Bush uit de jaren ‘80, Björk en Lykke Li. DÉMIRA speelt op dinsdag 21 maart solo in Studio.

VERA ZANÉ is een singer songwriter act ontstaan vanuit de wortels van Rock City Institute, dé popopleiding in Eindhoven. Sindsdien is ze van solo naar een serieuze act getransformeerd met begeleiding van een band. Het debuut album ‘Lonely and Naked’ bevat mooie en krachtige nummers waar stevige rock, tedere ambient en opzwepende ritmes fuseren tot een stijl van alternatieve rock in een songwriter jasje.

De Manager zorgt tussendoor voor fijne tunes. Alsof dat nog niet genoeg is, drink je tijdens de live acts een biertje voor maar 1 euro! Wil jij ook spelen in Studio? Mail dan naar studiotilburg.livemuziek@gmail.com en misschien ben jij de volgende keer aan de beurt!

Locatie

Reageer op dit bericht