Agenda

het tinderfeestje

Studio viert 10 jarig bestaan met feestweek

Wanneer: 23 oktober 2018 tot 28 oktober 2018 Waar: Studio Entree: gratis

Studio viert 10 jarig bestaan met feestweek

Al 10 jaar lang voorziet de Studio gasten van hapjes, drankjes en heel veel dansjes op een prachtige plekje op de Korte Heuvel  En wie jarig is trakteert, dus daarom wordt 23 oktober t/m 28 oktober 2018 omgedoopt tot Studio Feestweek!

Er staan zes dagen lang te gekke feesten op de planning waarin er van live-muziek naar de vetste festivalconcepten wordt gegaan, tot de tofste DJ’s, maar ook kunnen de Residents een avond vrij spelen én bovendien introduceert Studio twee nieuwe avonden:

Het programma van de feestweek

Dinsdag 23 oktober: Live Muziek

De feestweek wordt op dinsdag afgetrapt met live-muziek. Houdt de Facebookpagina van het evenement in de gaten voor de line-up,

Woensdag 24 oktober: Festival Wednesday

Iedere woensdag is het Festival Wednesday in Studio, waarbij creatieve concepten langskomen met opvallende aankleding, de beste DJ’s en scherpe drankacties. Voor de feestweek worden al de krachten samengebundeld voor een XXL editie van Festival Wednesday!

Donderdag 25 oktober: CLASS

Op donderdag 25 oktober 2018 wordt een nieuw concept gelanceerd: CLASS. Deze avond is gebaseerd op de huidige hiphop-scène: de meest progressieve scène van het moment, waarin muziek en monde hand in hand gaan. Een avond met de fijnste tunes van ‘the class of 2k18’, afgewisseld met classics..

Vrijdag 26 oktober: Disco Total

Het originele, langst lopende, italo-feestje van Amsterdam wordt naar Tilburg gebracht! Disco Total komt met tophits naar Studio, gedraaid door drie bekende gezichten. Er wordt snel verklapt wie dat zijn, houdt de Facebookpagina in de gaten.

Zaterdag 27 oktober: Residents

De afgelopen 10 jaar heeft de Studio een rijtje Residents opgebouwd maar je U tegen zegt. De DJ’s stonden op festivals als Mysteryland, Lowlands en Pinkpop. Traden op met (inter)nationale namen als WU-Tang Clan en Diggy Dex en lieten tijdens de Redbull Threestyle Championships zien dat ze bij de beste turntablisten van de wereld horen.

Tijdens deze dag zullen ze de krachten bundelen, dus dat wordt ongetwijfeld zowel muzikaal als technisch vuurwerk!

Zondag 28 oktober: Live Muziek

De feestweek wordt op zondag afgesloten zoals ‘ie begonnen is: met live-muziek. Lekker uitkateren met een Studio-ontbijt of lunch en jazzy muziek op het terras. Wie er komt spelen komt op de Facebookpagina van de Studio te staan!

Het entree is de hele week gratis en laat je verrassen door leuke acties.

Locatie

Reageer op dit bericht