Agenda

Stukafest Tilburg

Stukafest in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 6 februari 2020 van 20:30 tot 03:00 Waar: Tilburgse Binnenstad Entree: vanaf €5,79
Bestel tickets

Stukafest in de Tilburgse binnenstad

Stukafest 2020 komt er weer aan! Het jaarlijks terugkerend Studentenkamerfestival strijkt inmiddels al voor de elfde keer neer in Tilburg. Op 6 februari komen muziek, dans, theater en humor weer samen in verschillende Tilburgse studentenkamers. Dit jaar kan men genieten van onder anderen Clittenband, Magic Tom en Yuri.

De unieke locaties voor deze mini-podia kunnen verschillen van studentenkamers, tot appartementen en woningen in het centrum. Het concept biedt bezoekers een mogelijkheid om Tilburg, door middel van entertainment, te ontdekken.  Aan de hand van drie rondes kunnen bezoekers hun eigen route door Tilburg bepalen. Vervolgens worden deze drie rondes afgesloten door middel van één groot eindfeest waar iedereen bij elkaar komt om hun ervaringen te delen.

Programma studentenkamers

De volgende artiesten en kunstenaars zijn te vinden op de volgende locaties:

Tickets

  • Eén of meerdere losse ronde(s): €5,79
  • 3 rondes: €13,29
  • 3 rondes + Stukafest: €15,79
  • Stukafest: €8,29

Tickets voor Stukafest zijn te bestellen op de website.

Stukafest Tilburg

Stukafest is ontstaan in Nijmegen en is door de jaren heen uitgebreid naar 14 steden door heel Nederland. Omdat Stukafest een non-profit organisatie is met een jaarlijks wisselend bestuur, is het ieder jaar weer een uitdaging voor een groep nieuwe vrijwilligers om hun ideale Stukafest op te zetten.

Door middel van een goede samenwerking tussen organisaties en bedrijven maken zij het studentenkamer festival mede mogelijk. Onder andere Fontys Hogescholen, Tilburg University, Omroep Tilburg en Theaters Tilburg steunen Stukafest. Mede door deze steun is Stukafest Tilburg al meer dan een decennium onderdeel van deze stad.

Locatie

Reageer op dit bericht