Agenda

summer days of dance

Summer Days of Dance met Denden Karadeniz bij Factorium

Wanneer: 7 juli 2018 tot 8 juli 2018 Waar: Factorium Podiumkunsten Entree: €50,-
Bestel tickets

Summer Days of Dance met Denden Karadeniz bij Factorium

Twee dagen gevuld met te dansworkshops, eigen werk en presentaties! Oftewel: Factorium Summer Days of Dance op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Eén van de gastdocenten is niemand minder dan prominente danser/choreograaf Denden Karadeniz, finalist van het dansprogramma ‘Time to Dance’ van RTL4 en bekend van SYTYCD & Dance Dance Dance.

Summer Days of Dance

Denden Karadeniz is na het behalen van zijn diploma aan het Art & Entertainment College (nu PACT+ Dans) terecht gekomen in het moderne dansgezelschap van Isabelle Beernaert. Hij reist de hele wereld over als danser, docent, choreograaf en jurylid. Als uitvoerend danser danst hij voor grote merken als Nike en Yves Saint Laurent. Bij Factorium Summer Days of Dance geeft hij 3 workshops in de stijl Urban Contemporary; een mix van Breakdance en Hiphop. Voor velen een hele nieuwe danservaring!

Andere workshops die worden gegeven zijn: Free Flow, Waacking, Showdance, Afrojazz, Latin, Contact impro en Lindy Hop. Deze workshops worden gegeven door door Ellis Dobber, Cleo Ganzeman, Iván Marin en docenten van andere dansstudio’s.

Meer info & tickets

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg. Tickets zijn € 50,00 voor twee dagen en inclusief avondmaaltijd op zaterdag. Inschrijven kan via www.factorium.nl/sdod.

Locatie

Reageer op dit bericht