Agenda

Summer in the City 2017

Summer in the City op het Piusplein

Wanneer: 15 juni 2017 om 21:00 uur tot 16 juni 2017 om 04:00 uur Waar: Piusplein Entree: Gratis

Summer in the City op het Piusplein

Zijn de tentamens weer achter de rug en ben je toe aan welverdiende ontspanning? Op donderdag 15 juni kun je je zomer inluiden met buckets Malibu-cola en muziek tijdens Summer in the City 2017, dat dit jaar voor de elfde keer gehouden wordt.

Summer in the City 2017

Summer in the City wordt al jaren georganiseerd door damesdispuut NONTEMBA van T.S.V. Plato en herendispuut V.E.R.ZUIPEN van T.S.R. Vidar, in samenwerking met de kroegen Bolle, Brandpunt en Slagroom. Tijdens dit evenement op het Piusplein hangt er een zomerse sfeer, die versterkt wordt door de strandattributen en buckets Malibu-cola. #bucketlurpers #discodancing #partycrashers

Fijne dansplaatjes

Muziek maakt de sfeer tijdens Summer in the City. Zo worden er in Bolle, Brandpunt en Slagroom de lekkerste dansplaatjes gedraaid. Onder meer de volgende dj’s zijn van de partij:

Dus…

Als je zin hebt in een goed feestje op donderdag 15 juni, dan is Piusplein de plek waar je moet zijn. Van 21.00 tot 04.00 gaan de voetjes van de vloer, en ook niet onbelangrijk: toegang is gratis! Wil je weten of jouw vrienden ook op de dansvloer te vinden zijn? Houd dan het Facebookevenement in de gaten.

Locatie

Reageer op dit bericht