Agenda

Summer in the city 2020

Summer in the City 2020 op het Piusplein (AFGELAST!)

Wanneer: 11 juni 2020 van 21:00 tot 04:00 Waar: Piusplein Entree: Gratis

Summer in the City 2020 op het Piusplein (AFGELAST!)

Op dinsdag 21 april 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement

Al vol aan het studeren voor je tentamens? Vakantie al geboekt maar eerst de laatste studiepunten binnen harken? Na je tentamens eerst een cooling down: op donderdag 11 juni 2020 vindt de 14e editie van Summer in the City plaats op het Piusplein! 

Summer in the City 2020

Summer in the City is een van de toonaangevende studentenfeesten in de Tilburgse binnenstad. De buckets Malibu-cola, Desperados en de zomerse sfeer zijn kenmerkend voor Summer in the City 2020. Tijdens de laatste edities heeft de organisatie nog grootser uitgepakt, door niet alleen de terrassen en de vier café’s op het Piusplein om te toveren tot een zomers paradijs. Maar ook het hele Piusplein kreeg een zomerse metamorfose.

Foto’s

Ben jij vorig jaar naar Summer in the City geweest, maar kan je je niet meer herinneren dat je op de foto bent gezet? Bekijk even het fotoalbum wat Jules van Iperen schoot tijdens de editie van vorig jaar.

Locatie

Reageer op dit bericht