Agenda

Summer School

Summer School for Artists bij Kunstpodium T

Wanneer: 9 juli 2020 tot 10 juli 2020 Waar: Kunstpodium T Entree: €400
Bestel tickets

Summer School for Artists bij Kunstpodium T

Ben jij een afgestudeerde kunstenaar en wil je je professionele kennis, vaardigheden en netwerk verbeteren? Dan bieden Kunstpodium T en The Artist And The Others jou deze mogelijkheid. Gedurende een periode van vijf dagen worden kunstenaars van over de hele wereld samen met internationale experts en deelnemers ondergedompeld in de Nederlandse en internationale culturele scene. De Summer School duurt van maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli 2020, alleen op donderdag en vrijdag vindt het programma in Tilburg plaats.

PROGRAMMA VAN DE SUMMER SCHOOL:

Donderdag 9 juli 2020

  • RESIDENCY? HOW TO VALUE THEM? WHAT TO LOOK FOR?
  • Locatie: Tilburg
  • Gasten: Niek Hendrix, SEA Foundation, AiR- Brabant, PARK, Gastatelier Leo XIII en Museum De Pont

Vrijdag 10 juli 2020

  • SUSTAINABLE MODELS FOR EMERGING ARTISTS
  • Locatie: Tilburg
  • Gasten: Platform BK, diverse curatoren, galeriehouders & stakeholders voor portfoliobesprekingen

Geïnteresseerd?

Meld je dan vóór 30 april aan voor de early bird prijs. Stuur je CV & Motivatiebrief (in het Engels) naar summerschool@theartistandtheothers.nl.
Beschrijf in je motivatiebrief hoe je hoopt dat de summer school je verder kan helpen in je toekomstige artistieke carrière, etc.

De kosten voor deelname aan de summer school zijn 400€ incl. BTW (Dit is een early bird prijs tot en met 30 April 2020). Inbegrepen zijn: alle professionele trainingen en workshops, accommodatie* (zes nachten van zondag 5 juli tot en met zaterdag 11 juli 2020), eten, vervoer tussen Maastricht & Tilburg. Mocht je geen accommodatie hebben, neem contact op met de organisatie.
The Artist & the Others en Kunstpodium T zullen met haar partners de kunstenaars selecteren om een diverse groep bij elkaar te brengen die alle deelnemers ten goede kan komen. Het maximum aantal deelnemers is 12. We proberen de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden en met een kleine groep hebben de deelnemers de kans om meer diepgang te bereiken.

Locatie

Reageer op dit bericht