Agenda

Susan Santos

Susan Santos bij Heyhoef-Backstage

Wanneer: 16 maart 2019 van 20:30 tot 23:30 Waar: Heyhoef-Backstage Entree: €12,50
Bestel tickets

Susan Santos bij Heyhoef-Backstage

Op zaterdag 16 maart komt de volgende artiest naar Heyhoef-Backstage. Ditmaal is het de beurt aan gitaargodin Susan Santos om Tilburg te laten horen wat ze kan. 

Een gitaargodin met ballen, zo wordt Susan Santos ook wel beschreven. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en ontwikkelde zichzelf als zangeres. In 2009 besloot ze te verhuizen naar Madrid en daar vormde ze een band onder haar eigen naam: De Susan Santos Band. Haar fantastische stem, aantrekkelijke gitaarspel en aanwezigheid op het podium is erg verfrissend in de moderne blues scene.

Inmiddels heeft Susan al 4 albums uitgebracht en is haar nieuwste ‘NO U TURN’ ook al uitgekomen. Het album is opgenomen in Madrid, maar in Los Angeles geproduceerd en gemixed in de Aftermaster Studio’s. Wanneer zij met haar band en CD naar Heyhoef-Backstage afreist zit ze nog in de startfase van de tour.

Voorprogramma: Zak Perry & The Beautiful Things

Voordat Susan Santos losgaat tijdens Heyhoef-Backstage treedt Zak Perry & The Beautiful Things op in het voorprogramma. Deze band heeft ieder jaar een tour door Europa en heeft daarbij vooral in de Americana en Southern Rock scene een flinke reputatie. Zak Perry presenteert een mooie mix van Rock ’n Roll, Southern Rock, Folk, Blues en Soul met verschillende invloeden.

Tickets

De volgende editie van Heyhoef-Backstage begint op 16 maart om 20.30 uur. De deuren openen zich al om 20.00 uur. De entree voor dit optreden is €12,50 en kaartjes zijn te bestellen via deze link.

Locatie

Reageer op dit bericht